Svensk sommar! Man vet aldrig vad det är för väder, men nog vill man allt grilla ändå. Passa det skall man i vilket fall som helst och varför inte fördriva tiden medan man väntar om det blir något kvar av tidskriften efter man tänt elden förstås.
Grilltips!
BBQ äpplen med knaprigt fläsk
4 portioner
4 gröna äpplen, urkärnade, halverade
1 paket (250 g) stekfläsk, rimmat och skivat
1 påse Santa Maria BBQ Rub Allround
8 kvistar färsk rosmarin
1/2 dl American BBQ Sauce Original
Ärtskott till dekoration
TILLAGNING
Rubba (gnid in) äppelhalvorna med Rub Allround. Stick in kvistar av rosmarin i hålet efter kärnhuset. Grilla äppelhalvorna och fläskbitarna var för sig. Pensla fläsket med BBQ Sauce Original. Lägg fläsket på äpplena och garnera med ärtskott. Servera genast.
Rätten går att tillaga i ugn (äpplena) och stekpanna (fläsket).
Santa Maria Kryddor!
Tisdagstema Fest!
195 av 365