30 nov. 2008

Första Advent - Utmärkelser

Fösta ljuset är tänt, det är första advent!
Mumsa och mys!


En flaska...


Såg ni vad det var?

Här kör vi bara med lätta saker - annars är det för tungt att bära hem från affären!


Nu till alla utmärkelser. Här på bloggen har det cirkluerat ett par dagar lite utmärkelser så jag vill tacka dom som har haft mig i åtanke, en del har valt att skicka till alla och då tar jag också åt mig men det är fyra jag vill specielt tack med denna "guldstjärna".HelenaJ Hon skrev; För de underbara fotona som ofta visar på detaljer man inte ser i vanliga fall.... För de underbara fotona som ofta visar på detaljer man inte ser i vanliga fall....
Jag vill tacka henne för att jag/vi får följa med henne på utbildning. Jag personligen känner så väl igen mig för jag läste själv förra året och det det är så roligt att höra vad dom gör på en liknade utbildning men på annan ort. Och så för att vi får årtstids redovisning från Norrviken!

lamas Hon skrev; här finns dagligen nya och vacka bilder.
Till hennes vill jag säga att DU är både händig och pysslig, gillar "tomtebloss- kanske lite för mycket...", härliga bakbilder där barnen får vara med.

Veros viriga värld Hon skrev; Otroliga fotografier och en lika otrolig tjej, som jag förresten fick en julklapp av igår. Den ligger i säcken och väntar på julafton. =)
Jag vill skicka till henne...Jag träffad Vero, genom nätet då jag var desperat behov av att kunna köpa lite pärlor och då fanns hon där, en levnadsglad, superaktiv tjej med mycket känslor

Sist men inte minst, maccoll Hon skrev; För så otrolig och harmoniska bilder av allt levande. Jag svara, tack det är mig en glädje att mina bilder gör någon glad - numrera fotat jag för att det skall bli inlägg av dem... och till dig sköt om dina polkagris" pellis", läs mer böcker (har du vägaran förbi delar min man gärna ut några till dig) och håll dig lugn - så att ryggen inte strular mer!

Förutom att jag skickar tillbaka till dessa 4 vill jag nämna lotza Lotta - som gav mig den första utmärkelsn här på bloggen bara några dagar efter jag börjat skriv här! Och så till molleblogg Ruben för hans humor med bla Musse Pigg Pionen!

Önskar er all en härlig resa fram till julafton. MB

Ps.Misa inte, Tävling