5 mars 2010

Choklade muffins




100 gram margarin eller smör
2½ dl socker
2 ägg
3 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
Tillagning

Smält matfettet och låt det svalna en stund.
Vispa ägg och socker ordentligt.
Tillsätt de övriga ingredienserna, matfettet sist.
Fördela smeten i muffinsformarna du har ställt på en plåt.
Grädda i mitten av ugnen i 200°C (varmluft 175°C) i cirka 10 minuter.



Chocolate Muffins:

1/2 cup butter, melted and cooled
2 large eggs
1 cup buttermilk
2 teaspoons pure vanilla extract
1 3/4 cups flour
2/3 cup cocoa powder
1 1/4 cups sugar
2 teaspoon bakingpowder


To make them more fun have
Chocolate Fudge Frosting,
(powdered or icing) sugar

Here I did not have time before the kids was eating them!

Head over to
Foodie fridayand see a cake made for the people from Ireland.

http://stopnsmellthechocolates.blogspot.com/