14 juni 2011

Tema52 - Varm

Ruby red- hot! Do you think of hot when you see this?

Varm - varm platta, varm gröt och rörelseenergi som gör att det den som rör i gröten blir varm. Ville visa den röda varma plattan men också ångan som stiger uppåt, visar värme - har jag lyckats?
Tid finns det mycket av men för tillfället är det mer saker jag vill hinna med än den tiden som finns så tyvärr blir besöken hos andra deltagare inte alls så frekvent som jag hade önskat. Men ni skall veta att det är verkligen lärorikt att titta runt och jag uppskattar era kommentarer. Tack ALLA ni som är med!!!

Gropen (Ordspråket) var till en studsmatta(tryck på länken så får du se hur det blev) - dock hade vi hit en grävskopa som tog det mesta, lerjord är verkligen som att försöka gräva i betong! Har själv tänkt på bilden efteråt och känner att jag hade velat fånga henne i "fallet" så att man såg spaden där uppe, då hade det räckt med ett foto.

Håller helt med er om mitt foto "Frosseri" det hade varit bättre med en färdig gräddat pizza och att hon hade både händerna fulla och en stor tugga i munnen eller i alla fall på väg till munnen. Skall ha det med mig och försöka ta ett sådant foto - allt för min egen skull att utveckla mitt fotograferande.


Det var lite delade meningar om mitt foto om vår (det bara tagit med vårljusgröna lövverk), vet inte om jag hade velat ha mer fokus på några löv, nja tror inte det då det förmedlar för mig en liten diffus men skön spirande vårkänsla - Tack igen för era kommentarer.