13 juli 2010

299. Tidskrift



Svensk sommar! Man vet aldrig vad det är för väder, men nog vill man allt grilla ändå. Passa det skall man i vilket fall som helst och varför inte fördriva tiden medan man väntar om det blir något kvar av tidskriften efter man tänt elden förstås.

Grilltips!

BBQ äpplen med knaprigt fläsk

4 portioner


4 gröna äpplen, urkärnade, halverade
1 paket (250 g) stekfläsk, rimmat och skivat
1 påse Santa Maria BBQ Rub Allround
8 kvistar färsk rosmarin
1/2 dl American BBQ Sauce Original
Ärtskott till dekoration

TILLAGNING
Rubba (gnid in) äppelhalvorna med Rub Allround. Stick in kvistar av rosmarin i hålet efter kärnhuset. Grilla äppelhalvorna och fläskbitarna var för sig. Pensla fläsket med BBQ Sauce Original. Lägg fläsket på äpplena och garnera med ärtskott. Servera genast.

Rätten går att tillaga i ugn (äpplena) och stekpanna (fläsket).

Santa Maria Kryddor!

Tisdagstema Fest!



195 av 365